بسترهای مایکروسافت برای آموزش مدارس

مایکروسافت توجه ویژه‌ای به توانمند کردن دانش‌‌آموزان به کمک فناوری‌های نوین دارد. به همین منظور خالی از لطف نیست تا باهم ببینیم بسترهای آموزش مدارس که توسط مایکروسافت تهیه شده‌اند، جه چیز هایی هستند.

اپلیکیشن ارتباط Snap + Core First

در مواقع بسیار زیادی سر کلاس درس یک دانش‌آموز پاسخ پرسش‌های معلم را بلد است اما خجالت می‌کشد دستش را بلند کند و جواب پرسش‌ها را بدهد. مایکروسافت به فکر دانش‌آموزان خجول بوده و اپلیکیشن ارتباطی Snap + Core First را برای دانش‌آموزانی معرفی کرد که به هر نحو در برقراری ارتباط با معلم مشکل دارند.

به لطف این اپلیکیشن دانش‌‌آموزان هیچ مانعی در ارتباط با معلم و پاسخ دادن به سوال‌هایی که پرسیده می‌شود ندارند.

ابزار Immersive Reader

یکی دیگر از بسترهای آموزش، Immersive Reader است. مایکروسافت برنامه گسترده‌ای برای توسعه ابزارهای آموزشی دارد و Immersive Reader نیز در همین راستا توسعه داده شده است. این ابزار توانایی خواندن و نوشتن افراد را ارتقا می‌دهد. این ابزار تنها برای دانش‌آموزان طراحی نشده و تمامی افراد با سن ‌و ‌سال‌های مختلف می‌توانند از آن بهره بگیرند.

ابزار Immersive Reader متن‌ها را با صدای بلند می‌خواند و نوشته‌ها را در سیلاب‌های مختلف دسته‌بندی می‌کند تا درک آن‌ها راحت‌تر شود. در کنار این موارد این ابزار فاصله میان خط‌ها و کاراکترها را بیشتر می‌کند تا فرآیند مطالعه متون با سهولت بیشتری انجام شود.

ابزار Microsoft Teams

این ابزار آینده روشنی دارد و همان‌گونه که از نام آن‌ پیداست برای کارهای گروهی و مشارکت بیشتر دانش‌آموزان در کلاس توسعه داده شده است. به لطف ابزار Microsoft Teams دانش‌آموزان به صورت گروهی بر روی پروژه‌های محول شده از جانب معلم کار می‌کنند.

معلم نیز با تمامی اعضای گروه‌های دانش‌ آموزان تعامل پیدا می کند و گفته‌های دانش‌آموزان هرگز نادیده گرفته نخواهد شد.

این ابزار قابلیت ها و توانایی های بسیار زیادی در اجرای کلاس به صورت آنلاین دارا می باشد.

اپلیکیشن One Note

اگر اهل یادداشت‌برداری باشید به احتمال زیاد  OneNote را می‌شناسید. به لطف OneNote کاربران می‌توانند مطالب مختلف را یادداشت کنند، دیاگرام‌های حرفه‌ای ترسیم نمایند و برنامه‌های کاری خود را نظم و ترتیب دهند.

بسترهای مایکروسافت برای آموزش مدارس
بسترهای مایکروسافت برای آموزش مدارس

ویژگی‌های اپلیکیشن‌ OneNote به همین‌جا ختم نمی‌شود و این اپلیکیشن امکانات چشمگیری برای انجام کارهای گروهی دارد. به این ترتیب دانش‌آموزان قادر خواهند بود تا پروژه‌های درسی را به صورت گروهی در وان‌نوت انجام دهند.

امکان ارتباط مستقیم OneNote با ابزار Microsoft Teams، نیز یکی دیگر از ویژگی‌های OneNote  است که برگزاری کلاس‌های درس مجازی را راحت‌تر می‌کند.

ابزار Sound Trap

این ابزار برای ساخت و ترکیب صدا از جانب مایکروسافت توسعه داده شده و یکی از بسترهای آموزش مایکروسافت است و تعامل با آن به گونه‌ای است که افراد مبتدی نیز به راحتی با آن کار کنند. از طرف دیگر ابزار Sound Trap کاملاً تحت‌وب طراحی شده و هیچ نیازی به نصب نرم‌افزار بر روی کامپیوتر ندارد.

به این ترتیب به لطف این ویژگی‌ها کاربران کامپیوترهای مک، ویندوز و حتی کروم‌بوک‌ها به راحتی می‌توانند صداهای مورد نظر خود را ویرایش کنند.

ابزار Fluid Math

باید اعتراف کرد در بین تمامی درس‌ها، درس ریاضی در مدرسه دانش‌آموزان را بیشتر به چالش می‌کشد. به همین دلیل مایکروسافت ابزار Fluid Math را جهت کمک به دانش‌آموزانی که در حال فراگیری ریاضی هستند معرفی کرده است.

این ابزار سرنخ‌های روشن و واضحی را برای حل کردن معادلات در اختیار دانش‌آموزان قرار می‌دهد.

ابزار Education Workshop

هیچ چیز در آموزش جای تجربه شخصی را نمی‌گیرد و دانش‌آموزان از طریق تعامل مستقیم و کسب تجربه بهتر آموزش می‌بینند. مایکروسافت نیز که به خوبی به این امر واقف است ابزار کارگاهی Education Workshop را معرفی کرده است.

این نرم‌افزار مجموعه‌ای از ابزارها را برای ساخت دست‌های روباتیک، آزمایش کیفیت آب، و ساخت ماشین‌های کنترلی در اختیار دانش‌آموزان قرار می‌دهد. جالب اینجاست که ساخت این آزمایش‌ها در دنیای واقعی نیز بسیار راحت است و با لوازم منزل می‌توان این آزمایش‌ها را انجام داد.

بسترهای آموزش برای مدارس
بسترهای آموزش برای مدارس

در کنار این موارد مایکروسافت ابزار کارگاهی Education Workshop را به صورت آنلاین و رایگان در اختیار دانش‌آموزان قرار داده است تا بدون هیچ محدودیتی خلاقیت‌های خود را به آزمایش بگذارند.

ابزار Microsoft MakeCode

حضور در دنیای دیجیتال امروز نیازمند آگاهی به دانش برنامه‌نویسی است، در نتیجه یادگیری برنامه‌نویسی برای کودکان امری ضروری به نظر می‌رسد. از طرف دیگر برنامه‌نویسی کار چندان‌ساده‌ای نیست و آموزش آن به کودکان چالش‌های مختلفی را پیش روی معلم‌ها قرار داده است.

ابزار Microsoft MakeCode یکی از بسترهای آموزش مایکروسافت است که آموزش برنامه‌نویسی و کد زدن به کودکان را ساده‌ کرده است و دانش‌آموزان به صورت بصری فرایند برنامه‌نویسی را آموزش می‌بینند این ابزار کودکان را برای فراگیری زبان‌های حرفه‌ای‌تری مانند جاوا آماده می‌کند.

بازی Minecraft: Education Edition

اگر اهل بازی‌های کامپیوتری باشید به احتمال زیاد بازی Minecraft را می‌شناسید، این بازی توانمندی بسیار خوبی دارد تا بتوان از طریق آن آموزش‌های مختلفی را در اختیار دانش‌آموزان قرار داد. به همین دلیل مایکروسافت نسخه‌ای ویژه از Minecraft را به‌صورت اختصاصی برای دانش آموزان با نام Minecraft: Education Edition  توسعه داده است.

این بازی دانش‌آموزان را در یک کلاس مجازی قرار می‌دهد. در یکی از قسمت‌های این بازی دانش‌آموزان فرآیند حرکت بالن‌ها را از طریق ترکیب گاز هلیوم، لاستیک و طناب فرا می‌گیرند. دانش‌آموزان به کمک بالن‌هایی که ساخته‌اند می‌توانند خوک‌های بامزه‌ای در این بازی را به پرواز در بیاورند.

بازی Code Connection

این بازی مستقیماً در داخل بازی Minecraft: Education Edition اجرا می‌شود. نوشتن اسکریپت‌های برنامه‌نویسی برای ساخت ساختمان‌هایی در این بازی را می‌توان یکی از ویژگی‌های آن دانست.

طراحی یک روبات برای گشت‌و‌گذار در دنیای پیچیده Minecraft نیز یکی دیگر از امکانات بازی Code Connection  است.

ابزار واقعیت‌ترکیبی Windows Mixed Reality: HoloTour

مایکروسافت پلتفرم واقعیت‌ترکیبی را برای اهداف مختلفی معرفی کرده است که یکی از مهم‌ترین کاربردهای این پلتفرم را می‌توان در بحث آموزش دانست. به لطف HoloTour دانش‌آموزان در دنیای مجازی گشت‌و‌گذار کاملی انجام می‌دهند و با تاریخ آشنا می‌شوند.

با این بستر آموزشی دانش‌آموزان می‌توانند به رم‌ باستان یا سایر تمدن‌های کهن بروند، در این شرایط دانش‌آموز قادر است از زوایای مختلف تمدن‌های کهن را از طریق فناوری واقعیت ترکیبی بررسی کند. امکان مشاهده فیلم‌های ۳۶۰ درجه و تعامل مستقیم با آن‌ها نیز یکی دیگر از ویژگی‌های آموزشی HoloTour است.

بیشتر بخوانید»

0 0 رأی
امتیاز کاربران
اشتراک
با خبر شدن از
guest
1 دیدگاه
قدیمی‌ترین
جدیدترین دارای بیشترین رأی
Inline Feedbacks
نمایش تمام دیدگاه‌ها
ریحانه سنجری
ریحانه سنجری
2 سال قبل

عالیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی